sobre mi
La meva passió és conèixer cada dia una mica més sobre el funcionament del cervell humà i sobre la conducta de les persones i els grups, a través d'eines com el Coaching, la Neurociència, la Intel·ligència Emocional o la PNL.

Em vaig certificar en coaching amb el Màster en Coaching Personal, Executiu i Organitzacional, acreditat per la ICF (International Coach Federation) i avalada per l'Associació Espanyola de Coaching (ASESCO), actualment tinc l'acreditació com a PCC. Després d'alguns anys dedicant-me al coaching i a la formació, la meva experiència conté més de 1700 hores d'experiència en coaching certificades.

La PNL m'apassiona, i en aquest sentit em vaig formar en el Licensed Business Practitioner of NLP, per la Society of NLP i el Dr Richard Bandler.

Sobre la meva formació universitària, sóc Psicopedagoga, i en la meva formació complementària especialista en Desenvolupament Neurofuncional i terapeuta en àudio-psico-fonologia.

Com a formadora, les meves àrees d'actuació sempre estan relacionades amb la millora personal o professional de les persones, els equips i les organitzacions i ens centren en el  desenvolupament del lideratge, la comunicació, la motivació, la gestió de conflictes, el treball en equip o la intel·ligència emocional.

Desenvolupo la meva  tasca en diversos organismes públics com el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'Escola d'Administració Pública de la Generalitat, la Universitat Rovira i Virgili, Diputació de Tarragona o Diputació de Barcelona.

Col·laboro com a docent en el Programa Internacional de Coaching Executiu i Lideratge Estratègic per Valors, Universitat Carlos III, Madrid, i com a formadora de formadors a la Universitat Rovira i Virgili. Imparteixo els mòduls de lideratge en el Postgrau de Direcció de Centres Educatius a la mateixa universitat.

Les intervencions en empreses a les quals la formació es combina amb el coaching executiu són una altra de les meves àrees d'actuació, alguns dels meus clients són empreses com Cobega, Asfaltos Españoles, SA, Institut Català d'Investigacions Químiques, Repsol Química, Abengoa, Alcón Cusí o Herling Klinger.


Una frase m'acompanya sempre: 
No pots canviar el passat però a partir d'avui pots construir un nou futur.


Àrees de treball
 
Gestió d’habilitats de comunicació

Lideratge i gestió d’equips

Rendiment d’equips directius

Optimització en la planificació de projectes

Treball per objectius i resultats

Gestió del rendiment

Comunicació interna

Reunions eficaces

Gestió eficaç del temps

Gestió de l’estrès

Gestió de conflictes

Professional Certified Coach (PCC per la ICF)