Mind On Training SystemsMind On Training Systems és el fruit del treball dels darrers anys en la formació, la assessorament i  la consultoria tant a nivell personal com d’organitzacions i empreses. L’objectiu d’aquest projecte és unir les aportacions de diferents tècniques com el Coaching,  la PNL, el Mindfulness,  la Intel·ligència Emocional, el Neurofeedback o el Brain Training en un treball multidisciplinar que multipliqui els resultats dels nostres clients.

Des de Mind On entrenem les competències personals i socials, i contribuïm al desenvolupament de tot el potencial de les persones com a individus o equips. Oferim programes en quatre àrees d’actuació:

  • LIFE: Desenvolupament de programes d’entrenament orientats a l’optimització de la vida de les persones en diferents situacions.
  • ORG: Programes d’entrenament adreçats als equips i les empreses.
  • EDU: Programes d’entrenament per a centres educatius i per famílies. Desenvolupament de programes d’educació emocional.
  • SPORT: Programes d’entrenament per a esportistes i clubs esportius.

En aquest projecte tinc la sort de comptar amb la col·laboració d’altres reconeguts i experimentats professionals com són el Borja Gonzálbez, la Gabriela Baldini o la Britta Aschberg. El coneixement i l’expertesa de cada un d’aquests professionals treballant conjuntament i generant  les millors sinèrgies fa que ens puguem adaptar a les necessitats dels nostres clients i que  puguin assolir els seus objectius amb eficiència i efectivitat.

Si vols saber més sobre Mind On pots visitar la nostra web: